Je kunt er niet omheen: gamen is immens populair. Je verwacht dan dat het vooral mannen en jongeren zijn die op ieder vrij moment de PlayStation van stal halen, maar steeds meer vrouwen hebben het gamen ontdekt. Dat heeft, natuurlijk, te maken met de lockdown periodes die we achter de rug hebben. In die tijd was het haast onmogelijk om “normaal” te leven: vrienden te bezoeken, naar een concert te gaan of lekker te gaan shoppen. Gamen is dan dé manier om lekker te kunnen ontspannen en om toch contact te kunnen hebben met mensen van over de hele wereld.

Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat je altijd kunt blijven gamen op je PlayStation?

Neem een abonnement

Je kunt op je PlayStation, als je dat wilt, dag en nacht spelen. Maar dan is het wel zo leuk als je af en toe eens een nieuwe game kunt spelen of als je in-game aankopen kunt doen. Dit kun je regelen door een PlayStation Network Card aan te schaffen. Het probleem is dan wel dat je krediet dan op raakt en je nog een heel stuk maand over hebt. Een beter idee is het dan om te kiezen voor een abonnement. Kies voor PlayStation Plus Extra of PlayStation Plus Premium. Je hebt dan, al voor een paar euro per maand, onbeperkt toegang tot veel features. Je zit niet aan het abonnement vast: wil je het een maandje proberen? Geen probleem. Wil je direct een abonnement voor een jaar afsluiten? Dat kan ook!

Wat is inbegrepen bij deze abonnementen?

De PlayStation zelf is niet inbegrepen. Je schaft een abonnement aan op het moment dat je al zo’n apparaat hebt staan. Er zijn drie soorten abonnementen te vinden.

Te beginnen met het PlayStation Plus Essentials abonnement. Dit is het meest basic abonnement, maar toch al vrij uitgebreid:

  • essentiële features, zoals een online-multiplayer
  • 2 free-to-download games voor PS4
  • 1 free-to-download game voor PS5
  • exclusieve kortingen

Bij PlayStation Plus Extra is het volgende inbegrepen:

  • alle voordelen van PlayStation Plus Essential,
  • game library met honderden downloadbare PS4- en PS5-games

Bij PlayStation Plus Premium kun je het volgende verwachten:

  • alles dat inbegrepen is bij PlayStation Plus Essential en PlayStation Plus Extra
  • demoversies van games
  • klassieke PlayStation-games uit een enorme game cloud library-catalogue.

Al voor nog geen € 9,00 per maand (Essential), € 14,00 per maand (Extra) of € 17,00 per maand (Premium) wordt jouw gameplezier aanzienlijk vergroot!

Doe er je voordeel mee!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen